GWP 3de graad dag 4.


Beste ouders van de derde graad!

Vandaag hadden we een schitterende dag! De zon was van de partij, de sfeer zat erin en we mochten naar de surfclub van de Panne!
Met veel enthousiasme gingen we te voet naar ginder en vol verwachting keken we uit wat surfen, raften en de expeditie nu precies ging inhouden...
We begonnen met het aantrekken van onze wetsuit... dit was volgens ons al de eerste opdracht want hoe trek je zo een ding aan?
Na veel getrek, gesleur en enkele mislukte pogingen kregen de eersten hun pak aan. Die hielpen op hun beurt de anderen... Daarna gingen we raften...
Dit vonden we super aangezien het echt wel ravotten in het water was!
We roeiden met de boot naar dieper gelegen water, we mochten in het water springen, over de boten lopen, glijden en allerlei hindernissen uitvoeren... de pret kon niet op!
Daarna gingen we surfen... Die plank is dus groter dan ons maar al snel kregen we alles in het water om onze eerste golven te gaan pakken...
Ook hier mochten we behendigheid op de planken inoefenen... De voormiddag vloog voorbij! Onze picknick was heel welkom na een ochtendje ravotten in het water.
We kregen een drankje in de bar tijdens het eten en dan mochten we van de juffen en meester nog even spelen op het strand. Dan begon expeditie Robinson.
We werden in teams verdeeld en moesten echt wel technische proeven afleggen...
Van water uit zee halen en via een hindernis in een emmer krijgen, naar kokosnoten transporteren met enkel twee touwtjes tot het bouwen van een katapult.
Het tofste hier was misschien wel de katapult uittesten! Daarna kwam de activiteit waar we de ganse week naar uitkeken... Het eten van een ijsje! Het was het wachten waard! 
Toen we terug in de J-club kwamen kregen we als maaltijd BBQ... Heerlijk! Daarna kwam het gevoel dat de week bijna op zijn einde loopt...
We begonnen onze kamers op te ruimen, koffers opmaken en alles in orde leggen zodat we morgen geen tijd verliezen... Een uurtje later startte de GWP-fuif...
Meester Bjorn werd omgetoverd tot DJj met passend kapsel (met dank aan enkele leerlingen) en samen zorgden we voor een onvergetelijke sfeer!
Voor velen onder ons was vandaag het hoogtepunt van de GWP... Maar morgen volgt natuurlijk nog Plopsaqua... Laten we eerlijk zijn, dit zal ook wel een van de toppers zijn!

Slaapwel en tot morgen!
De GWP-ers

Klik op het toestel om de foto's te bekijken