GWP 3de graad dag 3.


Beste ouders van de derde graad,

dag drie zit er ook al op... Vandaag zou het een rustigere dag worden, maar dit was toch niet het geval… Het was weer een boeiende en drukke dag.
Deze ochtend zijn we naar een klein maar gezellig museum geweest. Dit was het Cabourmuseum in de Panne, hier mochten we luisteren naar uitleg over de eerste wereldoorlog.
Na deze boeiende uitleg mochten we naar enkele beelden kijken van in de eerste wereldoorlog. We vonden het fijn om dit toch even t e zien.
Na de uitleg over de eerste wereldoorlog, speelden we een quiz over de tweede wereldoorlog.
Dit was nog niet gemakkelijk maar we konden de antwoorden zoeken in het museum zelf. Het was even fijn dat we niet heel de tijd moesten stilzitten en luisteren…
Dit kunnen we wel, maar liever niet te lang. De vragen waren soms wat moeilijk en soms vonden we ze niet onmiddellijk.
Gelukkig gebruikten we onze charmes en hielp de gids ons een beetje. Op het einde kregen we de uitslag van de quiz en werden er enkele winnaars gekozen.
Eenmaal terug in J-club kregen we de kans om onze brieven voor jullie volledig af te werken. Gelukkig zijn alle brieven vandaag allemaal klaar en verstuurd.
Nu mogen jullie vol spanning wachten op onze leuke brieven. Spannend…
Na het eten van de lekkere frietjes, was het dringend even tijd om ons dansje van het schoolfeest opnieuw even in te oefenen.
Wij gaven het beste van onszelf en de juffen en meester waren enthousiast.
Na ons fantastisch optreden, gingen we opnieuw naar het strand. Eenmaal op het strand maakten we een zeetocht met het amfibievoertuig.
Op deze boot konden we even uitrusten. Daarna mochten we nog even onze energie kwijt op het strand… 
Na het avondeten, mochten we ons klaarmaken voor de avondactiviteit. We namen onze zaklamp en gingen op pad….

Groetjes!
De GWP-ers
(mede geschreven door Siebe, Shane en Alexia)

Klik op het toestel om de foto's te bekijken